Recrutari pentru companii private si pentru alte organizatii

Ord. dupa

Cautam un Country Manager pentru o mare companie din Orientul Mijlociu...

2420 vizite 7 comentarii

Cautam un BDM (Business Development Manager) pentru Piete Externe pent...

3049 vizite

Cautam un Communication specialist pentru una dintre cele mai mari si ...

1884 vizite

Cautam un Sales Manager pentru cel mai mare producator de vopseluri di...

3506 vizite 4 comentarii

Cautam un Legal Advisor pentru una dintre cele mai mari si mai cunoscu...

1916 vizite

Cautam un Asistent de cercetare pentru un proiect din domeniul stiinte...

2617 vizite 7 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cautam un Asistent de cercetare pentru un proiect din domeniul stiintelor sociale care are ca obiect studiul neo-boemei si post-boemei bucurestene si intocmirea unei „harti a boemei bucurestene”. Prima faza a proiectului se va desfasura in perioada ianuarie – august 2018 si va acoperi o parte de cercetare documentara si redactare (definitii, categorii, clasificari etc.), precum si documentare pe teren in localuri de consum public (cafenele, cluburi, restaurante etc.). Fazele urmatoare ale proiectului, cu o durata totala de doi ani, vor acoperi alte zone de cercetare: boema artistica, academica, a subculturilor etc.

Jobul este full-time, sau poate fi impartit in doua joburi cu cate o jumatate de norma, si este pentru o perioada de 6 luni, cat avem asigurata finantarea pentru prima faza, cu sanse foarte mare de prelungire pana la sfarsitul proiectului, sau chiar pe o durata nedeterminata.

Nu exista program fix, prezenta la birou (zona Statuia Aviatorilor) este necesara doar pentru briefinguri, raportari, administratie.

Salariul este de 2,000 de lei net/ luna pentru norma intreaga, respectiv proportional pentru jumatatile de norma. Contractul va fi facut cu Societatea Muzicala (angajatorul).

Candidatii trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza. Cunoasterea limbilor franceza sau germana reprezinta un avantaj. Trebuie sa stie cum se fac analiza, documentarea, cercetarea, redactarea stiintifice si sa aiba viteza mare in executarea tuturor acestor operatii. Nu sunt admise greselile de limba romana, nici macar cele mici.

Subiecti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Data actualizarii: 15/01/2018

 • Mihai Brezeanu :

  Cu toate aprecierea pentru onestitatea de a publica salariul de la bun inceput, nu credeti, totusi, ca, avand in vedere nivelul cerintelor postului, salariul e ridicol? Evaluarea mea este ca 90% dintre oamenii care lucreaza acum in ceea ce se numeste presa romana (scrisa pe hartie, scrisa pe electroni, tv, radio) nu indeplinesc cerintele postului. In acelasi timp, nu vi se pare ca „analiza, documentarea, cercetarea, redactarea stiintifice” prestate la „viteza mare” sunt abilitati mult peste cele ce s-ar cuveni pentru un post de asistent cercetare?

  • Nu, sunt cerinte elementare, ceva la nivelul unui student de anul al treilea (din ciclul I, nu de la master, pt ca acolo trebuie sa faca mai mult de atat), sau poate chiar unul de anul al doilea, ceva mai dezghetat. GB

   • alphas :

    Daca chiar credeti ce ati scris aici, sunteti ori naiv, ori de un optimism incurabil, ori aveti un noroc incredibil.

 • Mike B :

  Acei vajnici luptatori poarta (pe berete) insemnele Canadei.
  In ce zona sint situati? Nu de alta, dar temperatura in zona, acuma si in mare parte a anului, este in jur de -30 !
  Ii ajuta, oare, tigara aceea „sa se incalzeasca”?

 • Zzzlab :

  “Cu sanse foarte mare”? Sigur nu admiteti greselile de limba romana? :))))))

 • Bubi Co :

  Cred ca o sa astepti 2000 de ani pentru 2000 de lei pe luna baiatule.. si nici nu ma chinui ca sa n fac greseli… unde-or fi fomistii aia…LOOL

  Tu cum iti mai cistigi existenta, astea-s pozitiile… bai ce crestere de 8.8% pe an are RRom…ania.. ROTFLMAO.

 • Adresa de email nu va fi publicata.