Recrutari pentru companii private si pentru alte organizatii

Ord. dupa

Cautam un Sales Manager pentru Spania pentru pentru o importanta c...

2073 vizite 9 comentarii

Cautam un Director de Marketing si Comunicare pentru o companie din pi...

1461 vizite 4 comentarii

Cautam un Director de Achizitii pentru un important producator din FMC...

1027 vizite

Cautam mai multi specialisti pentru pentru o importanta companie ameri...

2257 vizite 4 comentarii

Cautam un country manager pentru companie de servicii industriale care...

3034 vizite 5 comentarii

Cautam un Maintenance Manager pentru unul dintre traderii globali din ...

824 vizite

Cautam un Digital Marketing Manager pentru o cunoscuta companie din pi...

2692 vizite 4 comentarii

Cautam un Silo Business Manager (operatii + comercial) pentru unul din...

806 vizite 1 comentarii

Cautam un Engineering Manager (constructii si instalatii) pentru una d...

573 vizite

Cautam un CFO pentru Holzindustrie Schweighofer, companie austriaca in...

2048 vizite 9 comentarii

Cautam un director tehnic pentru o companie multinationala cunoscuta i...

1770 vizite 4 comentarii

GB a fost cooptat intr-o echipa internationala care urmeaza sa recrute...

2584 vizite

Cautam un Director executiv de leasing pentru un cunoscut mall din Buc...

2347 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cautam un CFO pentru Holzindustrie Schweighofer, companie austriaca in domeniul prelucrarii lemnului, cu o investitie de aproape 800 de milioane de Euro in Romania pana in prezent, unde are 5 fabrici, 2800 de angajati si o cifra de afaceri de 480 de milioane de Euro in 2017.

Noul CFO va lucra direct cu CFO al grupului si cu country managerul din Romania si va avea in subordine 30 de angajati in diverse filiale din tara.

Jobul este in Bucuresti, salariul, conditiile si beneficiile sunt cele cunoscute in companiile multinationale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Data actualizarii: 13/07/2018

 • aloopeegoos :

  Io nu vreau sa ne auzim la telefon, ca nu ma pricep la numarat bani… Pe de alta parte, daca ar cauta CEO, am putea comunica via WhatsApp :D…

 • Anonim :

  Dl George, as spune ca este aceeași companie austriacă, care chipurile ,,nu știau că lemnul este adus pe cai ilegale ” si al carei patron a spus ca formeaza o multinationala de re #plantare si la cum va stiu atât de nationalist ,vreau sa cred ca cineva va forțat să afișați această postare!!!
  Cu stima!

  • Uite cum stau lucrurile: Schweighofer nu au fost pana acum acuzati de nimic, nu e nicio Ancheta in curs pe numele lor si nici nu a fost. La cata presiune mediatica e pe ei, daca ar fi facut cea mai mica ilegalitate pana acum, ar fi ajuns imediat in ancheta. Si roaga-te ca tot lemnul din Romania sa fie exploatat in acest fel, in care se stie exact fiecare copac unde este si ce se face cu el din momentul in care ajunge la ei. Nu e treaba lor sa faca anchete asupra celor care le vand lemnele, e treab statului si a politiei. Daca nu ar fi ei, s-ar taia tot atata lemn, poate si mai mult, insa nu ar sti nimeni ce se intampla cu el si unde ajunge si nu ar ajunge nici un singur leu la buget de pe urma lui. Asa ca mai gandeste-te inainte sa scrii… GB

   • Mike B :

    Timpenia este in curtea Romanilor !
    – e adevarat ca firma austriaca este acolo sa faca bani deci taie cit lemn poate
    – e tot atit de adevarat ca in 30 de ani Romanii au reusit sa faca praf majoritatea ramurilor lor economice si industriile ….minerit, agricultura, industrie grea, transport ….ai avea nevoie de spatiu sa enumerezi tot !
    Austriecii aia au facut o industrie de prelucrare a lemnului care exporta pe plan mondial din Romania, in conditii in care lemn este destul in lume (Russia, Indonezia, America de Sud etc.)

    Timpitii si ne-onestii sint mai degraba pe partea Romanesca!
    Timpiti pentru ca nu sint in stare sa conceapa si implementeze un mecanism cu care sa fie multumiti si ne-onesti, caci daca nu era o veriga centralizatoare care se putea controla (firma asta Austriaca) proprietarii de paduri ar fi vandalizat tot ce puteau ca sa isi ia masini si sa isi faca case !

    • Da, evident! Nu e treaba vreunei firme sa faca ordine in tara. Daca respecta legea (si schweighofer o fac cu scrupulozitate) nu le poti pretinde mai mult. Dar si acest principiu simplu e greu de inteles… GB

   • liviu :

    Cu toate ca procesatorul nu este teoretic legat de sursa si modul cum ajunge materia prima in curtea sa, in realitate guvernata sa corporativa inclusiv procedurile de responsabilitate sociala trebuie sa-l impiedice sa achizitioneze din surse insuficient de trasabile sau transparente. Poti admninistra asta prin participarea la licitatii organizate de ocoale silvice unde cu siguranta ai certitudinea ca masa lemnoasa e recoltata pe principii de sustenabilitate(stiu, doar teoretic, dar te acoperi de riscul de a fi acuzat de defrisari ilegale prin pozitionarea ca end-user dominant pe piata).
    Poti institui si alte masuri prin care sa descurajezi sau sa te abtii la achizitie acolo unde nu e clara provenienta si mai ales modul de recoltare/exploatare
    E mult de discutat dar in principial ei nu sunt raspunzatori decat moral, cu toate ca in multe state inclusiv in Romania marile corporatii au instituit politici de investire/operatiuni obligatoriu sustenabile.

   • liviu :

    Problema companiei este de (proasta/gresita/insuficienta )guvernanta si politica de sustenabilitate. Si sectorul e unul foarte „fierbinte” din perspectiva ONG-urilor verzi, dar se poate implementa o politica sanatoasa cu eforturi mari ce e drept, dar care pot tine compania pe piata.
    Poate ca un membru independent in Board cu responsabilitati pe CSR si guvernanta inclusiv pe trasabilitatea/transparenta originarii de materie prima ar fi de luat in calcul(daca nu au deja)

 • Anonim :

  Buna ziua Domnule Butunoiu George,

  As dori sa ne auzim la un telefon pentru acest post vacant al Companiei Austriece.

  Cu stimă
  Octavian
  Tel: 0040744-631373