Recrutari pentru companii private si pentru alte organizatii

Ord. dupa

Cautam un Legal Advisor pentru una dintre cele mai mari si mai cunoscu...

869 vizite

Cautam un Director General (country manager) pentru o companie europea...

2146 vizite 4 comentarii

Cautam un plant manager pentru o companie multinationala (europeana) c...

3208 vizite 3 comentarii

Cautam un Asistent de cercetare pentru un proiect din domeniul stiinte...

2513 vizite 6 comentarii

The Company Paragon Group is an international organisation with a g...

7093 vizite 13 comentarii

Holzindustrie Schweighofer este liderul in industria prelucrarii lemnu...

3256 vizite

Pentru unul dintre clientii nostri importanti, una dintre cele mai cun...

7162 vizite 7 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Holzindustrie Schweighofer este liderul in industria prelucrarii lemnului din Europa. Holdingul Schweighofer are sediul central in Austria, la Viena.

Produsele sale ajung in peste 70 de tari din intreaga lume. Familia Schweighofer prelucreaza lemnul de aproape 400 de ani, prima atestare documentara datand din 1642.

Domeniul principal de activitate este industria de prelucrare a lemnului, insa Schweighofer este activa si in domeniul silviculturii, precum si in producerea de energie din biomasa, operand cea mai mare centrala de cogenerare de energie termica si electrica pe baza de biomasa din Romania.

Grupul Schweighofer este in Romania din 2002, in acest moment detinand 5 fabrici cu o cifra de afaceri de aproape 500 de milioane de Euro si peste 3,000 de angajati. Investitiile totale in Romania s-au ridicat la 800 de milioane de Euro pana in prezent si sunt in continua crestere.

Cautam un Group CFO pentru Schweighofer Romania. Avesta va fi subordonat Directorului General pentru Romania si Consilului Director al Grupului HS si va conduce toate operatiile financiare din Romania, avand in subordine o echipa de aprox. 40 de persoane in toata tara.

Candidatii trebuie sa aiba experienta relevanta in organizatii de mari dimensiuni, preferabil cu activitati de productie, si sa vorbeasca bine limba engleza, iar romana cel putin la nivel mediu. Cunoasterea limbii germanie va fi un avantaj.

Noul angajat va avea un salariu foarte bun, conditii si alte avantaje specifice companiilor multinationale. Jobul este in Bucuresti.

Schweighofer Romania

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Data actualizarii: 28/11/2017

Adresa de email nu va fi publicata.