Recrutari pentru companii private si pentru alte organizatii

Ord. dupa

Cautam un HR Director pentru una dintre cele mai mari, mai vechi si ma...

1476 vizite 1 comentarii

Cautam un PR & Communication Manager pentru o companie din domeniu...

1467 vizite 1 comentarii

Cautam un Business Controller pentru o companie de dimensiuni medii di...

3088 vizite 9 comentarii

Cautam un Director de HR pentru o companie din domeniul farmaceutic de...

1406 vizite 5 comentarii

Cautam un Director de Supply Chain & Logistica pentru o companie i...

1503 vizite 1 comentarii

Our client, PPD Romania (www.ppd.com.ro), the leader in Romania’s im...

2444 vizite

Cautam un director general pentru punctul de productie (fabrica) din R...

4615 vizite 4 comentarii

Cautam un Director Comercial pentru un puternic grup industrial romane...

2265 vizite 3 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cautam un director de fabrica – pozitie de director general/ country manager (cea mai mare pozitie in Romania) pentru o companie internationala, lider european intr-un domeniu de nisa din zona industriei alimentare, cu fabrici in mai multe tari din Europa, America si Asia.

Fabrica este in Transilvania, intr-o zona foarte activa din punct de vedere economic, social si turistic, este noua, cu tehnologie de ultima ora, si este operata de aproximativ 50 de angajati. Firma nu are activitate comerciala in Romania, toata productia este preluata de grup, insa este prevazuta si o prospectare a pietei din Romania in viitorul apropiat.

Salariul este de 3,000€ net, la care se adauga o parte variabila legata de indeplinirea unor obiective, aparent foarte usor de atins, de 30 – 50%. Se asigura locuinta de serviciu pentru cei care vin din alte zone.

Candidatii trebuie sa aiba studii tehnice, sa vorbeasca bine limba engleza si sa aiba experienta relevanta in managementul industrial (operatii, procese, fluxuri, optimizari, organizare industriala, managementul resurselor, planning, controlling etc.) in fabrici de dimensiuni medii puternic tehnologizate. Experienta in domeniul alimentar, ca si un profil tehnic legat de electronica, automatizari, mecanica fina, pneumatica, chimie industriala, sunt avantaje suplimentare.

Data actualizarii: 13/06/2017

 • Adela Rat :

  …Și inca nu se stie cum se aplica pentru un job!!!un asemenea job! nu mă mira raspunsurile dumneavoastră!

  • Greu de aflat, nu? Ce crezi ca ar face unii dintre cei care au scris aici, odata ajunsi pe acel post, sa presupunem, cand vor primi de facut un lucru ceva mai dificil decat acesta, sa se lamureasca cum se aplica? GB

 • Ionut :

  Ne dorim Plant Manager dar nu gasim un e-mail, trimitem aplicatie sau intrbam pasii ? Oare unde trebuie trimis mail, aplicatie sau sa intrebam pasii pentru a aduce plus valoare in fabrica …

 • Viorel :

  Salutări! Sunt interesat de acest loc de muncă. Îmi puteți comunica o adresă de e-mail unde pot trimite o aplicație pentru acest post?
  Mulțumesc!

  • O aplicatie pentru acest job? Hmmm… nu cred ca mai e cazul… GB

  • Daniel :

   Daca dadeai click pe „Trimite CV-ul” din stanga sus, ai fi gasit urmatoarea fraza:
   „Daca nu este precizata o anumita adresa de e-mail in anunt, va rugam sa trimiteti CV-urile la cv@georgebutunoiu.com, precizand cu claritate, in linia „Subject”, postul petru care candidati.” …. acum te-ai lamurit ?? Nu-i nimic complicat …

 • Bogdan Nemes :

  Buna ziua, sunt interesat de aceasta pozitie. Puteti sa imi comunicati adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va trimite CV-ul meu?
  Multumesc, Bogdan

 • Ungureanu :

  Buna ziua. Sunt interesat sa aplic pentru acest job, care sunt pașii?

  Multumesc!

  • Primul pas ar fi sa te gandesti de zece ori inainte de a scrie ceva ce ar putea fi important, sau ar putea avea consecinte importante. Al doilea ar fi sa nu-ti dai numele intreg… GB

 • Adresa de email nu va fi publicata.